Inschrijving Vobula 2020 geopend

Vandaag, 7 januari, is uiteindelijk dan toch de inschrijving voor 2020 geopend. Veel later dan we wilden… Excuses daarvoor. We hadden te maken met ziekte en technische problemen. We hopen dat het vanaf nu beter gaat. Ook nemen we de verbeterpunten mee bij de voorbereiding voor 2021. Voor nu wensen we iedereen een heel goed 2020 en veel plezier bij een van onze natuurwerkweken. We hopen weer veel oude bekenden en nieuwe deelnemers te begroeten. Dit jaar is er keus uit 12 mogelijkheden. Ze staan in onze webwinkel.

voorbeeld webwinkel Vobula 2020

Let op: in de papieren folder is een foutje geslopen. In de beschrijving is nr 3 Simpelveld en nr 4 Denekamp. in de tabel in de folder en op de website is dat net andersom.

Lukt het niet meteen om onze website te vinden of ziet u nog het onderhoudsscherm? Cookies verwijderen helpt waarschijnlijk. Heeft u andere problemen? Het is mogelijk dat we nog wat kleine aanloopproblemen tegenkomen. We helpen u graag! U bereikt ons via een mailtje naar pr.vobula@gmail.com of een berichtje via Facebook Messenger (chatbericht vanaf onze Facebook pagina).

Vobula plezier 2020 vrijwilligers
Gelukkig Nieuwjaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *