VOBULA heeft de ANBI status

VOBULA organiseert voor vrijwilligers jaarlijks natuurwerkweken op landgoederen of buitenplaatsen van particuliere eigenaren of natuurbeheer organisaties. VOBULA is opgericht op 26 april 1982 door vrijwilligers.

VOBULA is er voor
– kampeerders/vrijwilligers
– eigenaren of beheerders van landgoederen of buitenplaatsen
– bezoekers van landgoederen en buitenplaatsen

Sympathisanten en donateurs kunnen ook bijdragen aan de doelstellingen van de Stichting door giften. We zijn door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn giften aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

VOBULA en vrijwilligers
VOBULA biedt een uitstekende mogelijkheid om van dichtbij het Nederlandse landschap te ontdekken en te beleven. De kamperende vrijwilligers helpen mee aan het behoud en herstel van waardevolle natuur en cultuurhistorisch landschap.

De belangrijkste redenen om met VOBULA kamperen mee te doen:
Eén of twee weken doorbrengen op een bijzondere plek waar je normaal niet mag kamperen.
Lekker actief zijn met klussen die je anders niet doet en daarmee bijdragen aan het behoud van het Nederlandse landschap.
Bezoekers blij maken doordat bijvoorbeeld paden toegankelijk blijven. 
Andere mensen ontmoeten en samen optrekken.
Van elkaar leren en met elkaar genieten. 

VOBULA voor eigenaren en natuurbeheerorganisaties

De reden voor eigenaars of beheerorganisatie om VOBULA in te zetten:
Gemotiveerde en vaak ervaren vrijwilligers. Ze zijn geïnteresseerd in de waarde van het landschap en dragen daar graag aan bij.
Arbeidsintensief werk tegen lage kosten, niet uit te voeren door professionals.
Promotie en aandacht dankzij de vrijwilligers.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die Vobula u te bieden heeft kunt u contact opnemen met het secretariaat. Eén van de bestuursleden neemt dan verder contact met u op. U kunt mailen naar: secretaris.vobula@gmail.com.

VOBULA en haar sympathisanten en donateurs
Dankzij de inzet van gemotiveerde vrijwilligers en enthousiaste eigenaren is het nog steeds mogelijk voor een breed publiek om te genieten van waardevolle natuur en cultuurhistorische landschappen. Om het werk mogelijk te maken en voor een breed publiek toegankelijk te blijven, wordt Vobula deels gedragen door vrijgevige sympathisanten en vermogende instanties.

De redenen om VOBULA financieel te steunen:
Behoud en ontwikkeling van waardevol Nederlands landschap.
Leerzame en belevenisvolle natuurwerkweken, toegankelijk voor een breed publiek.
Publiciteit en goede naamsbekendheid bij natuurminnend Nederland.

Voor meer informatie, neem contact op met het Secretariaat van VOBULA.

VOBULA is door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). (Periodieke) giften aan Vobula zijn daarom aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Bij deze erkenning hoort de publicatie van een jaarverslag met financiële verantwoording.  Download hier het meest recente jaarverslag: De-Stichting-en-ANBI_2022

Reacties zijn gesloten.