Over ons

Stichting
VOBULA is een stichting en staat voor ‘Vrijwillig Onderhoud van Buitenplaatsen en Landschappen’. De stichting is in 1982 opgericht door vrijwilligers. Wij organiseren actieve kampeerweken op bijzondere locaties met als doel bij te dragen aan het behoud en herstel van prachtige, Nederlandse landgoederen en natuurgebieden.

Samen met landgoedeigenaren en natuurorganisaties
VOBULA werkt samen met landgoedeigenaren en natuurorganisaties en is altijd op zoek naar interessante locaties om aantrekkelijke werkvakanties te organiseren voor actieve deelnemers. Geïnteresseerde eigenaren en organisaties kunnen ook op eigen initiatief contact met ons opnemen via secretaris.vobula@gmail.com

ANBI status
Dit werk doen we al tientallen jaren en zonder winstbejag. Daarom hebben wij ook een ANBI status, en daarmee zijn wij een Algemeen Nut Beogende Instelling. De stichting wordt dan ook gerund door vrijwilligers. Zowel bestuursleden en commissieleden als ook de begeleiders van de kampen doen dat op vrijwillige basis. Bij deze erkenning hoort de publicatie van een jaarverslag met financiële verantwoording. Download hier het meest recente jaarverslag: De-Stichting-en-ANBI_2022.

Giften
Om ons werk te kunnen blijven doen zijn giften van sympathisanten van harte welkom. Door de ANBI status zijn giften aftrekbaar voor de belasting. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Reacties zijn gesloten.